Omdömen

Med ett genomsnittligt betyg på 4,8 från över 350 recensioner, känner jag stor tacksamhet och stolthet. Varje recension representerar en resa jag fått förmånen att bli en del av. Jag hoppas att dessa omdömen, vittnesmål om min dedikation till ditt välmående, inspirerar dig att påbörja din egen resa mot förbättrad hälsa med mig.

5/5

Jenny S.

Vilken underbar massage, blev som en helt ny människa. Marcella är otroligt engagerad, kunnig och tar sig verkligen tid och får en att känna sig avslappnad. Fick otroligt bra tips att arbeta vidare på. Otroligt tacksam.

Mette D.

Marcela är den bästa massören. Har så stort förtroende för hennes kunskap, hon är helt fantastiskt. Hon är så duktig och ödmjuk och ger så mycket information som man kan ha nytta av det. Känner mig så avlappnad och sover mycket bättre på nätterna. Jag rekommenderar henne starkt.

Marc A.

Om jag tror på mirakel så är Marcelas händer ett sådant mirakel. Inte bara att hon har kunskapen hur man masserar utan hon känner av vad det är din kropp behöver. Det finns duktiga massörer och jag har varit runtom i världen men Marcela är i en klass för sig. TACK MARCELA, TACK för att du finns 🙂

Elisabet N.

Detta är en fantastisk underbar person Marcela träffade jag för 4 veckor sedan och då blev det lymfmassage HELT UNDERBART
jag har massa diagnoser och har haft 2 strok och blev utbränd 2015. Min reumatolog rekommenderade mig till att börja med lymfmassage och i dag 4 veckor senare så är jag så otrolig tacksam över att jag träffade Marcel på söderkliniken. Vad hennes händer gör är magiskt 🙏🏻🤗

Elisabeth L.

Absolut det bästa som hänt mig, kroppen mår mycket bättre än vad den gjort på flera år!!! rekomenderas varmt.

Mia N.

Väntade mig en vanlig massage, men fick en riktig healing terapi! Känner bara lugn och tacksamhet efter mitt besök.

Lina K.

En fantastiskt stark och djupgående behandling. Marcela gav både grundlig information och mötte mig där jag är i min process i livet. Rekommenderas varmt!

Lena C.

Om du har problem med lymfsystemet och/eller lymfödem så är Marcela den rätta att hjälpa dig! Löser upp fibroser och ger dig tips på övningar du kan göra hemma. Efter behandlingen känner du dig mycket bättre och dina svullnader har minskat betydligt. Rekommenderas varmt!

Ann-Kristin L.

Lugnt. avslappad lymfmassage. kostar bara lite för mkt. Skulle ingå i högkostnadskortet i regionhalland. Många behöver denna behandling.mkt duktig terapeut.

Pernilla B.

Kan inte annat än att ge full pott. Hon är fantastisk. Otroligt kunnig, omhändertagande, lugn/trygg och vet verkligen vad hon gör. En upplevelse varje gång.

Fredrik B.

Fantastiskt besök, Marcela är inte bara en jättebra massör utan en underbar person att ha ett djupt samtal med. Rekommenderas starkt!

Zinita H.

Duktig, ger tips och råd. Toppen att hon använder Bemerterapi också. Hon kan även koppmassage som hon använder ihop med den vanliga massagen 

Ingela N.

Stor kompetens som Marcela delar med sig av. Fantastiska närvaro. Otroligt skönt och nu hoppas jag även på att det har gjort lite nytta med ca kroppen.

Rose-Marie L.

Första gången som jag provade Bemer terapi. Det var mycket välgörande för hela mig. Kan varmt rekommendera Marcela som känns mycket professionell och kunnig. Rose-Marie

Rose-Marie H.

Marcela är oerhört kunnig inom sitt område.Hon känner in vilken eller vilka metoder kunden behöver för att få bästa hjälp.Kan varmt rekommendera vem som helst att testa.

Rolf A.

Riktigt skön och djup massage. Känns att man varit där och kommer antagligen kännas ännu bättre om ett par dar. Kommer definitivt komma tillbaka.

Maria W.

Marcela är den enda massör jag kan slappna av till 100% hos. Jag litar på hennes stora kunskap om hur kroppek fungerar, både fysiskt och psykiskt. Det är ingen vanlig massage man får av Marcela, det är en själslig behandling som leder till total avkoppling.

Ing-Marie C.

Blev helt avslappnad i kroppen, spänningarna försvann. Känner mig mer harmonisk. Riktigt skönt. Kan varmt rekommendera.

Zinita H.

Kunnigt bemötande och utövande av behandling. Mjukt men samtidigt kraftig behandling. Bemer o lymfdränage toppen. och Trevligt service inriktat sätt.

 

Tommy V.

Här blir ni och kommer ha en fantastisk upplevelse av professionell utbildad massör! Jag upplevde denna första gången (på Söderkliniken ) som en av dom bästa massagetillfällena jag varit på någonsin. Marcela vet verkligen vad hon håller på med och har en gedigen erfarenhet! Jag ser redan fram emot nästa besök! Tack så mycket Marcela!!! Mvh / Tommy Vagnemark

Irja L.

Professionell handläggning. Skonsam behandling som gav smärtlindring den kvällen. Informerade om egenvård och andra tips

Annelie M.

Hon upplyste om hur jag kunde förbättra mitt lymfsystem. Massagen var lagom hård och lagom avslappnande. En av de bästa massager jag fått.

Ebba H.

Skräddarsydd behandlingsmetod som verkligen var proffsig och bemötandet var i det bästa laget. Rekommenderar starkt!

Atma N.

Otroligt skicklig och kunnig. Går på regelbunden lymfmassage och är lyrisk. Mina varmaste rekommendationer. 

Eva F.

Hot Stone massage – det var den skönaste massage jag någonsin fått! Marcela började med lätt massage med händerna, sedan massage med stenar varma sköna.som placerades ut på kroppen .Jag var totalt avslappnad efteråt och kände mig lycklig ! Lugnt o skönt , med fönster öppna så man kunde höra fåglarna sjunga . Kan varmt rekommendera Marcela Berg. Nästa gång blir det lymfmassage. 

Göran T.

Marcela är fantastisk, hennes händer vet precis vad de ska göra. Hennes varma röst och klokhet är underbart att få ta del av. Jag svävar hem, stark och behagligt avslappnad! Tack tack tack! 

 

Heléne E.

Härligt befriande när spänningar släppte successivt under lätta tryck av proffsiga händer. Något händer med ens inre också. Jag kommer tillbaka om en vecka. Vill absolut fortsätta denna behandling!

Soledad Z.

Det var en fantastisk upplevelse att få en mycket professionell behandling med Marcela på MB Massageterapi. STOR TACK, Marcela!

Rose-Marie H.

Marcela verkar vara väldigt kunnig om kroppens funktion o alla dess olika punkter som hör ihop med kroppens alla delar. Gick från min behandling med lätta steg o en skön känsla i hela kroppen.

Lena C.

Kan verkligen rekommendera både lymfmassagen och den klassiska massagen. Marcela är fantastiskt duktig och har hjälpt mig med både ett stagnerat lymfsystem och stela muskler. Rekommenderas varmt!

Nina S.

Marcela är en fantastisk massageterapeut och människa. Hon ser till människan som en helhet och jag är alltid mer än nöjd efter en behandling hos henne. Ger mina varmaste rekommendationer!