...

Omdömen

“Det finns så mycket att säga om dig. Och allt är bara av den bästa sorten. Men vilket ska man säga. Jag gör ett försök nedan: Marcela är mer än en massör! Hon har helat och hjälpt min kropp att läka på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt. Marcela lever och andas massage och helande. Det är ett naturligt tillstånd hon har, ända ut i fingertopparna.

Jag kommer aldrig gå till någon annan massör — jag har äntligen hittat någon som förstår kroppen. Hon är fantastisk!”

“Tack Marcela!!! Problem jag dragits med i flera år och som kostat mycket, tid, pengar och uppgivenhet har nu botats! Fantastisk massage och fantastisk person, vill alla väl!

Är som en ny människa i kroppen! Kunde knappt gå, första gången jag kom till Marcela, och nu är jag rak och fin i kroppen igen. Man plågas lite mellan varven, men gud så värt det! Dessutom har hon världens största hjärta! Stort tack till denna fina människa <3 “

“Jag går på massage regelbundet för att få hjälp att komma ner i varv.  Jag märker att jag sover bättre och känner mig bekvämare i min kropp. Som om massagen hjälper mig att förstå hur kroppens och själen hänger ihop.”

“Det finns massörer och sen finns det massörer. Men det finns också Massörer som bryr sig och helhjärtat letar sig fram till grundproblemet för att förebygga. Stort tack för att jag ännu 3 veckor efter besöket är helt problemfri!”

“Marcela är en varm och omtänksam person, vilket är enormt viktig för mig om jag ska kunna slappna av och känna mig trygg med att sätta min hälsa och kropp i en annan människas händer. Hon kan helt enkelt det hon håller på med. Hon är en mästare på massage med terapeutiska egenskaper.” 

“Marcela har fingertoppskänsla bokstavligt talat. Minsta muskelknut lokaliseras och masseras. Jag har länge haft problem med nacke och rygg och efter ett par behandlingar är det lättare att sitta en lång dag på kontoret med bättre hållning. Marcela är stark nog att massera så hårt jag vill och stämmer kontinuerligt av med mig om det är lagom tryck. Jag har provat några olika massörer och Marcela är i topp. Rekommenderas varmt.”

“Jag trodde inte massage kunde hjälpa så snabbt, underbart! Det är så här jag alltid velat att massage ska kännas, men aldrig upplevt. Muskelknutorna är nästan helt borta efter bara tre ggr. Tack Marcela!”

“Väldigt duktig massör, djupgående behandlingar som ger mkt goda resultat. Hon går in med hjärta och själ i det hon gör för att klienterna ska känna sig nöjda med den hjälp de får.”

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.