Om mig

Vem är jag?

Hej, mitt namn är Marcela Berg. Jag är både din förtrogna massageterapeut och en ivrig elev av livets helande möjligheter. Med utbildningar från Axelsons Gymnastiska Institut i både Göteborg och Stockholm har jag samlat på mig en mångsidig uppsättning färdigheter och certifikat, inklusive Rosenterapi och massageterapi. Innan jag övergick helt till massageverksamheten, arbetade jag som undersköterska på Länssjukhuset i Halmstad. Det gav mig en djupgående förståelse för vår kropp och dess behov, som jag nu kanaliseras in i varje massageterapi session.


Varför massageterapeut?

Jag har alltid varit lockad av kroppens mystik och dess inbyggda kapacitet för självläkning. Livets resa har ledt mig genom en utforskning av sambandet mellan kropp och själ, där jag letade efter verktyg för att skapa hälsa och glädje. Det var då jag upptäckte massagen, eller kanske var det massagen som upptäckte mig. I denna helande konstform hittade jag ett sätt att stödja självläkande processer och att skapa balans mellan kropp och själ.


Bästa med att vara massageterapeut?

I över 20 år har jag ägnat mig åt massageterapi, och varje dag finner jag ny kärlek till mitt yrke. Möjligheten att bidra till en individs utveckling och välmående är en belöning i sig. Det finns få saker som är lika givande som att se någon lämna min praktik med en lättare steg och ett ljust leende, redo att möta världen igen.


Min vision

Jag tror fast på att varje individ har rätt till optimal hälsa och välmående. Min vision är att hjälpa dig att uppnå ditt bästa jag genom anpassade terapier och behandlingar. Att få vara en del av din resa mot självkärlek och att se dig blomstra är min största lycka.


Min mission

Min mission går hand i hand med min vision. Jag är här för att stödja och vägleda dig på din resa mot inre balans och helhet. Varje behandling är mer än bara en massage – det är ett steg på vägen till att bli den mest balanserade och autentiska versionen av dig själv.


Mina ledord

De ledord jag lever och arbetar efter är Empati, Helande och Balans. Empati styr mitt sätt att möta varje individ och att förstå deras unika behov. Helande är grunden för allt jag gör, det är både min passion och mitt kall. Och Balans är det tillstånd jag strävar efter att hjälpa varje klient att uppnå, både i kropp och själ.


Jag ser fram emot att välkomna dig till min praktik och börja den här resan tillsammans med dig. Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor. Dörren till välmående är alltid öppen för dig.

Observera att jag är medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och innehar patient- och ansvarsförsäkring, vilket ger dig extra trygghet och förtroende i de tjänster jag tillhandahåller.”