...

Mina behandlingar

Oavsett om du föredrar en avslappningsmassage, hot stone massage eller någon av de nya favoriterna, lymfmassage och koppingmassage så finns det något som passar för alla tillfällen.

Lymfmassage

Lymfmassage är en lugn och mjuk som stimulerar lymfsystemet vilket är en essentiell del av kroppens immunförsvar och självläkningsförmågan.

Klassisk massage

Den svenska klassiska massagen är världsberömd och är den mest moderna massageformen. Klassisk massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt.

Hot stone massage

Hot stone massage anses av många vara den mest avslappnande form av massage. Total avslappning där all stress plötsligt känns väldigt långt borta.

Rosenmetoden

Rosenmetoden är för dig som vill finna din inre styrka, tillgång till mer energi och glädje, samt hitta en en möjlig väg till personlig utveckling!

Fibromassage

Fibromassage är en mycket mjuk behandlingsmetod för fibromyalgi, utbrändhet eller långvarig smärta. Fibromassage är även givande för avslappning och välbefinnande.

Koppingmassage

Koppingmassage är en uråldrig asiatisk behandlingsmetod för att komma djupare ner i musklerna. Denna metod används fortfarande inom sjukvården i Asien.

Nyheter

BEMER terapi

BEMER Terapi är idag den bäst utforskade och mest verksamma fysikaliska behandlingssystemet för friskvåd, rehabilitering och läkning.

Yoga

Retreat

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.